STIJLVOL & LUXE

SALONS

Stel uw eigen bankstellen geheel naar wens samen

Nothing Found

Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post.

MET DE HELE FAMILIE

HOEKSALONS

Lekker loungen met de gehele familie

Nothing Found

Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post.

LEUK KENNIS TE MAKEN

WIJ ZIJN SOFA CLUB!

Wie zijn wij?

Sofa Club is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor het ambachtelijke meubelvak. Het was onze droom om een ultieme collectie zitbanken samen te stellen die toegankelijk was voor een breed publiek en daarnaast ook betaalbaar is. Uiteraard helemaal volgens de laatste trends, maar dat spreekt voor zich.

ONZE CLUB

Met onze jarenlange ervaring op zak gingen we op zoek naar de mooiste stoffen, de beste meubelmakers en  werden de eerste schetsen gemaakt. Dit resulteerde in een uniek woonconcept waarin de zitbank centraal staat: Sofa Club. Een bank is immers een centraal basisstuk voor je inrichting, dus dat moet gewoon goed zijn. De juiste kleuren, stoffen met de juiste duurzaamheid, modellen die tijdloos zijn en een afwerking waar je U tegen zegt.

ONZE COLLECTIE

Onze collectie biedt je een High End bankstel gemaakt van rijke stoffen en met een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Wij gaan voor ultiem comfort en bezorgen je een bank die lang mooi blijft en je het gevoel van thuiskomen geeft. De collectie is gevarieerd en de range divers, maar alle banken hebben die typische Sofa Club beleving. Of je nu kiest voor onze “Loft”, “Country”, of “Pure”collection, de mogelijkheden van de banken zijn bijna oneindig.

JOUW SOFA CLUB!

Een droombank is eenvoudig samen te stellen met de grote hoeveelheid aan beschikbare elementen. En zoek je een afwijkend formaat bank, dan maken wij het voor je. Al onze banken hebben een luxe design met een internationale touch. Jouw bank, jouw stijl, jouw Sofa Club!

SOFA CLUB BRANDSTORE

BEZOEK ONZE BRANDSTORE
VAN 3000m2

Biezenstraat 1, 2470 Retie (BE)
Net over de grens bij Eindhoven

VOLG SOFA CLUB

INSTAGRAM SOFA CLUB