Banken, Hoekbank, Meubels, Zitbank

Tips voor het onderhoud van je stoffen bank

Een stoffen bank vraagt (helaas) om wat meer onderhoud dan een leren bank. Maar vind je het wel mooier dan een leren bank? Geen probleem. Met een Protexx behandeling kun je jouw stoffen bank langer mooi houden en beschermen.

 

Wat is een Protexx behandeling?

Een protexx behandeling wordt met een spray aangebracht voor of net na de levering van jouw nieuwe bank. In plaats van dat de vloeistof intrekt in de stof, blijft deze als een laagje op het oppervlak van de bank liggen. Hierdoor wordt de bank optimaal beschermd en zijn vlekken eenvoudig te verwijderen.

 

Heb je nu al een vieze bank en komt de behandeling te laat? Dan hebben we nog een aantal tips om je bankstel weer zo schoon mogelijk te krijgen.

 

Tip 1

Begin met het stofzuigen van je bank. Gebruik hiervoor het meubelmondstuk zodat u uw bank niet beschadigd. Klop ook alle kussens uit wanneer dit mogelijk is zodat jouw bank volledig kruimel- en stofvrij is.

 

Tip 2

Zorg dat wanneer je iets over de bank gemorst hebt zoals vloeistoffen, je deze meteen opdept en schoonmaakt. Hierdoor kun je permanente vlekken voorkomen.

 

Tip 3

Altijd deppen met een doek. Voorkom dat je gaat wrijven. Dit kan de vlek erger maken.

 

Tip 4

Verwijder vlekken met een vlekkenspray en voorkom andere agressieve reinigingsmiddelen. Deze kunnen je bank namelijk nog erger beschadigen.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom heb je bij ons ook altijd de optie om jouw nieuwe bank een Protexx behandeling te geven. Hierdoor kun je langer genieten van de banken van de Sofaclub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *